0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

HIG

Topkwaliteit gelinieerde systeemkaarten, blanco systeemkaarten en gekleurde systeemkaarten van HIG koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Bijna alle artikelen van HIG zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl en worden de werkdag na aankoop afgeleverd op een adres naar keuze. Als je op zoek bent naar systeemkaarten in allerlei vormen, maten, kleuren en patronen, dan maak je met Systeemkaarten van HIG een geweldige keuze.

Oplossingen

De meeste mensen gebruiken tegenwoordig hun telefoon of hun computer om info op te slaan. Dit is natuurlijk een stuk sneller gedaan dan met systeemkaartjes. Er zijn echter ook mensen die het veel fijner vinden werken om met fysieke dingen te werken. Dit zijn veelal mensen die houden van het analoge gevoel van een typmachine, graag een oude auto rijden, en nog een slinger aan de klok hebben. Voor dit soort mensen heeft HIG een grote line-up met allerlei systeemkaartjes in verschillende formaten, kleuren en patronen. HIG heeft systeemkaartjes in verschillende kleuren om van alles te sorteren op categorie, maar heeft ook verschillende formaten, variërend van A4 formaat papier tot A7 formaat. Daarnaast heeft HIG de A6 en A7 kaartjes naast blanco ook in gelinieerde stijl. De gekleurde kaartjes zijn te krijgen in A7 formaat.

Alle producten van HIG kun je hier vinden.

Gekleurde systeemkaartjes van HIG kun je hier vinden.

A7 formaat gelinieerde systeemkaartjes kun je hier vinden.

Blanco A6 formaat systeemkaartjes kun je hier vinden.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar, bel ons gerust!

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met systeemkaartjes. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw HIG producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van HIG.

Alle producten

7 resultaten