0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Pickwick

Pickwick is het bekende thee merk van Douwe Egberts en bestaat al sinds 1753. Dit merk is door Douwe Egberts geintroduceerd in 1937. Ze waren simpelweg op zoek naar een Engels klinkende naam en dat is Pickwick geworden. De naam is nota bene bedacht door echtgenote van de toenmalige directeur, die onder de indruk was van de werken van Dickens. Thee is een razend populaire drank op kantoor en daarom heeft Kantoorartikelen.nl diverse soorten Pickwick thee op voorraad voor je. Bestel ze maar snel mee, samen met kannen van Pickwick! Als je een product van Pickwick koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Pickwick producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van thee en kannen van Pickwick. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met kannen  thee van Pickwick. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Pickwick producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Pickwick.

Alle producten

47 resultaten