0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Pilot

KantoorArtikelen.nl heeft het gehele assortiment van Pilot online voor je klaar staan. Pilot balpennenfijnschrijvers, gelpennen, rollerballsluxe pennentekstmarkers en vullingen  koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Pilot artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Pilot koopt, dan maak je de juiste keuze.

Historie van Pilot

In 1918 werden in Japan al de eerste Pilot pennen gemaakt. De inspiratie kwam uit Europa, Engeland in het bijzonder. Vele contracten en commerciële overeenkomsten werden afgesloten en al snel kwamen de Japanners met aangepaste schrijfinstrumenten om hun schrift met begrip tekens te vereenvoudigen en de internationale kalligrafische standaarden over te nemen. Ryosuke NAMIKI, werktuigbouwkundig ingenieur en professor aan de Economische Maritieme Hogeschool in Tokyo raakte bezeten door de ingenieuze systemen van vulpennen. Zijn leeftijdsgenoten noemden hem « penseel van 10.000 jaar » dankzij de ononderbroken inktvloeiing. Met dank aan industriële hulp realiseerde hij een prototype van super kwaliteit. Samenwerkend met Masao WADA, richt hij de NAMIKI MANUFACTURING COMPANY op en begint met de productie van vulpennen. Als eerbetoon aan de zee , een gemeenschappelijke passie, noemen de twee hun merk PILOT, dat refereert naar de scheepsloodsen. In 1938 verandert de naam in PILOT PEN Co Ltd, en in 1989 PILOT CORPORATION, een moderne naam die perfect de creativiteit, innovatie en design van Pilot onderstreept.

Advies bij je keuze van Pilot producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van fijnschrijvers, gelpennen, rollerballsbalpennenvullingenluxe pennen en tekstmarkers van Pilot. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met luxe pennenvullingentekstmarkersbalpennenfijnschrijvers, gelpennen en rollerballs van Pilot. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Pilot producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Pilot.

Alle producten

149 resultaten