0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Plantronics

PLANTRONICS is opgericht in 1961 in California in de Verenigde Staten. Het waren 2 piloten die de light weight headset uitvonden en deze op de markt brachten. Wist je dat de beroemde woorden "That's one small step for man, one giant leap for mankind" van Neil Armstrong, de eerste mens op de aarde door een Plantronics headset zijn verwerkt, omdat deze in zijn helm paste? Plantronics is een specialist in headsets en marktleider op dit gebied.

Verlengsnoeren en stekkerdozen 220v en headsets van Plantronics koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. KantoorArtikelen biedt je de keuze uit een flinke range van Plantronics producten in onze online winkel. Deze zijn snel uit voorraad leverbaar.

Advies bij je keuze van Plantronics producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van headsetsverlengsnoeren en stekkerdozen 220v van Plantronics. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met verlengsnoeren en stekkerdozen 220v en headsets van Plantronics. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Plantronics producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Plantronics.

Alle producten

16 resultaten