De partners van KantoorArtikelen.nl

Samenwerkingen die het verschil maken.

Ook partner worden? Neem contact op!

Onze partners


Slim zakendoen is onze core business. Vanuit onze ervaring bedienen wij een zeer ruim deel van de markt. Om hier de klant goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij afhankelijk van onze partners. Een hechte samenwerking biedt beide partijen mogelijkheden om hun markt beter te bedienen.

Uit ons netwerk zijn een aantal relaties ontstaan die wij als echte partnerschappen definiëren. Een partner is voor ons die organisatie die in zijn streven naar een betere kwaliteit waarde hecht aan het verbinden van kennis met als doel de klant beter van dienst te zijn. Vanuit hier bouwen wij gezamenlijk naar een groter concurrentievoordeel.

Deze samenwerkingen leiden dan vaak tot initiatieven die ons dichter bij onze klant brengen. Hier gaan we verder dan alleen het product, maar ook het proces erachter.
Zakendoen is meer dan alleen het product en de klant, het proces is vaak veel relevanter. Deze efficiëntie bepaalt immers onze ruimte; ruimte in marge, tijd en groei. Slimme oplossingen bedenken zorgt voor winst aan beide zijden.

Daarom werken wij actief samen met onze partners.

Altijd op zoek naar nieuwe partners

Wij zijn altijd op zoek naar het delen van kennis. Vanuit verbinding kunnen we sterker worden.

Denk hierbij aan:

✔ Kennis delen & verbinden

✔ Productsuggesties en/of -ontwikkeling

✔ Gezamenlijke projectuitvoering

✔ Ontwikkeling van klantgerichte informatie

✔ Uitvoeren van webshops en/of logistieke proces

Ook partner worden?

Als jij verbinden en het delen van kennis ook waardeert, neem dan contact op. Mogelijk zit je met een uitdagend probleem of een apart klantverzoek. Vanuit onze ervaring en relaties kunnen wij, of onze partners, hier mogelijk een oplossing voor bieden. Andersom kan het mogelijk zijn dat jij ons kunt helpen. We willen graag jouw verhaal horen.


Neem contact met ons op

Onze huidige partners en samenwerkingen

Mise en Place

Mise en Place voorziet in samenwerking met Kantoorartikelen.nl al hun studenten van kwalitatief hoogwaardige kleding voor redelijk tarief.

Student Aan Huis

Student aan Huis gaat de samenwerking met Kantoorartikelen.nl aan. Meer informatie volgt.

Staples

Als hoofdleverancier van Kantoorartikelen.nl is Staples in grote mate verbonden met ons. Een tweezijdig verkeer waarbij beide partijen zowel klant als afnemer zijn.

König & Neurath

Projecten worden in hoge samenwerking uitgevoerd. Hier worden initiatieven gestart die lijden tot producten die passen bij de klant. Een voorbeeld hiervan is een hoogwaarde bureaustoel die aan de hoogste normen voldoet, zowel in ergonomie als milieuvriendelijkheid.

Media Service Maastricht

Twee specialisatie verbinden elkaar; de digitale presentatie van Media Service Maastricht met de kennis van kantoren van Kantoorartikelen.nl.

Kyocera

Naast het leveren van hoogwaardige printers kijken beide partijen samen naar hoe zij hun ideale klant kunnen vinden. Gezamenlijke marketingactiviteiten is daar onderdeel van.

Dolmans

Naast afnemer is Dolmans ook een belangrijke partner in meubilair projecten. Projecten van gezamenlijke klanten worden in afstemming tot uitzonderlijke kwaliteit afgeleverd.

Conen

Conen is een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van interactiviteit voor scholen, onderwijsinstellingen en bedrijven. Conen en Kantoorartikelen.nl werken samen om hun klanten van de juiste service te voorzien.

Voortman

Reeds jaren belangrijke leverancier van hoogwaardig kantoormeubilair. Laatste jaren is de samenwerking toegenomen om circulair meubilair te leveren. Hierbij wordt tweedehands een nieuw leven gegeven. Echté cradle2cradle.

Vobis Computers

Vobis is centraal in de rol als inkoop van hardware. Zij zorgen voor een breed assortiment aan toonaangevende hardware voor de fair pricing die jullie van ons gewend zijn. Vanuit deze samenwerking wordt er kritisch gekeken naar het assortiment en prijzen om zo hét juiste assortiment te verkopen.

Partner worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen hoe we elkaar kunnen helpen. Onze klantenservice verwijst je door naar de juiste persoon.

Contactformulier
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog