0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

MAUL

MAUL is een Duitse topfabrikant van kantoorartikelen, die is opgericht in 1912. Sedertdien maken ze kwalitatief hoogwaardige producten, zoals weegschalen, geldkistentafellampen en staande lampen van Maul koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. De getoonde Maul produkten zijn uit voorraad leverbaar en kun je snel en voordelig bestellen in de webwinkel van KantoorArtikelen.nl.

Advies bij je keuze van Maul producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van geldkistenbriefwegers, pakketwegerstafellampen en staande lampen van Maul. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met tafellampenstaande lampenbriefwegers, pakketwegers en geldkisten van Maul. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Maul producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van MAUL.

Alle producten

143 resultaten