Kantoorinrichting

Passend bij jouw huidige en toekomstige werkplek.

Neem direct contact op voor een gratis consult ⟶

Het juiste meubilair voor jouw werkplek

Het is onze passie en uitdaging om altijd een gezonde en fijne werkomgeving te ontwerpen, waar iedereen graag werkt en optimaal kan functioneren.
Ons team kantoorinrichting is dan ook gespecialiseerd in het op maat oplossen van alle denkbare werkplek-vraagstukken; van ontwerp tot en met realisatie.

Kantoormeubelen maken sinds jaar en dag deel uit van ons assortiment. Hiermee helpen wij onze opdrachtgevers om hun bedrijven en organisaties in heel West-Europa in te richten; van bureaustoel tot pennenbakje en van vloerbedekking tot en met systeemplafond.

We hebben de afgelopen decennia al honderden kantoorpanden ingericht, mede door deze brede ervaring kunnen wij jou een persoonlijk en passend advies bieden.

Laat je inspireren

Een kleine greep uit ons kantoorinrichting assortiment.

Onze werkwijze


Voor het ontwerpen en realiseren van jouw project gaan we samen op een duidelijke en gestructureerde werkwijze te werk, zo bieden wij zekerheid en duidelijkheid voor jou als klant.


1. Wensen en mogelijkheden bespreken

Een inrichtingsvraagstuk begint altijd met het idee of de vraag van de klant. We bekijken samen of deze vraag nu en in de toekomst mogelijk én wenselijk is. Jouw inrichting moet immers meegroeien met jouw bedrijf. Indelingen, meubilair en technologieën moeten hier met vooruitziende blik op worden aangepast. Vaak is er wel genoeg kantoorruimte, maar meer mensen zorgt ook voor meer geluid, wandelpaden en bezetting van algemene ruimtes. Zaken waarmee wij in de ontwerpfase al zoveel mogelijk rekening houden.

Ergonomisch werken staat voor ons altijd voorop. Een goede bureaustoel, bij voorkeur in hoogte verstelbare bureaus en ergonomische hulpmiddelen als monitorarmen dragen sterk bij aan het welbevinden van de werknemers.
Er wordt gekeken naar de fysieke gesteldheid van individuele medewerkers. Een Herman Miller Mirra 2 'past' bijvoorbeeld ongeveer 98% van de mensen, maar voor een enkele werknemer zal een uitzondering moeten worden gemaakt...

Daarnaast bekijken we interessante lease-mogelijkheden. Dit beïnvloedt immers de planvorming, o.m. vanwege de restwaarde van het meubilair. Zeer excentrieke kleurstellingen verhogen bijvoorbeeld het leasetarief. Bekijk hier direct onze leasemogelijkheden.


2. Plan maken & bespreken

Wij gaan aan de slag met een concreet plan voor jouw inrichting. Uit ervaring blijkt dat concepten van klanten niet altijd even praktisch zijn. Iets wat mooi uitziet, is niet altijd wenselijk. Het is vooral belangrijk dat jouw kantoormeubilair functioneel en dienend is voor jullie proces.

Vervolgens bespreken we het inrichtingsplan en onze ideeën.


3. Offerte & bijsturing

Na goedkeuring van het plan brengen wij een offerte uit aan de hand van jullie wensen. Dit is inclusief levering, montage en installatie. Indien gewenst kunnen we altijd nog zaken aanpassen, zoals kleurstellingen, afmetingen of extra's.

Na akkoord nemen wij contact op met onze leveranciers om het project in te plannen.


4. Plaatsing & installatie

Volgens afspraak wordt het meubilair door ons eigen personeel zorgvuldig geplaatst en geïnstalleerd.
Ons team bestaat uit een groep ervaren werknemers. Zij begrijpen dat er soms nog gewerkt wordt en dat er stil te werk moet worden gaan.

Beleefdheid en professionaliteit staan bij ons voorop. Eventuele overlast wordt tot een minimum beperkt.
Al het meubilair wordt vervolgens gecontroleerd. Eventuele beschadigingen worden genoteerd en zo snel mogelijk hersteld; dit gebeurt uiteraard altijd in nauw overleg.

Na afloop nemen wij al het verpakkingsmateriaal mee terug en zorgen ervoor dat dit bij een recyclebedrijf wordt afgeleverd. We laten alles netjes en proper achter.


5. Nazorg

Na verloop van tijd nemen we contact op om te informeren of alles naar wens is. Het komt wel eens voor dat er meer meubilair nodig, dat stoelen niet voor iedereen geschikt zijn of dat er extra monitorarmen nodig zijn.

We zorgen ervoor dat jullie nu en in de toekomst tevreden en productief zijn.

Ontdek uw eigen arbeidscultuur!

Bekijk onze pagina en ontdek je eigen arbeidscultuur!

Op zoek naar de inrichting van grote projecten en organisaties?

Bekijk onze projectinrichting pagina voor meer informatie.

Laat je alvast inspireren door de persoonlijke ervaringen van onze klanten

We hebben de afgelopen decennia de inrichting van honderden kantoren en onderwijsinstellingen verzorgd, die past bij hun ambities en omgeving.
Onze ervaring is gebruikt om klantenwensen te vertalen in een werkend inrichtingsconcept, waarin medewerkers & studenten profiteren van een productieve en levendige omgeving.

Mise en Place

Neem een kijkje bij het hoofdkantoor van Mise en Place. Manager Fabien Boosten vertelt over de jarenlange samenwerking met KantoorArtikelen.nl

ROOOMS

Mede-eigenaar Geerd Simonis legt uit wat de meerwaarde was van KantoorArtikelen.nl bij de inrichting van hun co-working space.

Mijn-Water

Kijk naar het nieuwe kantoor van Mijn-Water en lees het verhaal van Roeland

Mijn-Werk

Bekijk het kantoor van Mijn-Werk en lees de ervaringen van Dennis en Tom.

Onze hoogwaardige topmerken

Wij bieden een bijzonder ruime keuze aan meubilair van verschillende merken en leveranciers. Deze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en ergonomie.
Onze indrukwekkende meubilaircollectie rijkt veel verder dan de merken die wij online verkopen. Sterker nog, als onafhankelijke projectinrichter kunnen wij elk denkbaar merk leveren.

Vragen of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

De voordelen van KantoorArtikelen.nl.

  • Méér dan 30 jaar ervaring
  • Al honderden bedrijven, scholen, instellingen, organisaties, kerken, restaurants en zelfs woonhuizen ingericht
  • Maatwerk voor elke toepassing
  • Levering en montage door eigen medewerkers
  • Veel mogelijkheden door onze onafhankelijkheid
  • Gestructureerde werkwijze voor 100% tevredenheid
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog