0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

IBICO

Topkwaliteit rekenmachines,  calculators en inbindmaterialen  van Ibico koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle producten van Ibico zijn direct uit voorraad leverbaar en worden een werkdag na aankoop bezorgd op een adres naar keuze. Als je op zoek bent naar de rekenmachines die de klus klaren, niet duur zijn en lang meegaan, dan maak je met rekenmachines van Ibico een geweldige keuze!

Oplossingen

Ibico is al jaren een bekend merk als het gaat om kwalitatief hoogwaardige inbindmachines en rekenmachines. Tegenwoordig valt Ibico onder de vlag van Acco/GBC.

De rekenmachines van andere merken hebben vaak een verscheidenheid aan beperkingen. Je moet handmatig je berekeningen opschrijven, er zitten niet genoeg knoppen op om verschillende berekeningen in te voeren, ze zijn ingewikkeld of ze zijn gewoon kortweg duur. Als jij een klein winkeltje runt heb je geen behoefte aan een dure kassa, dan vind je het veel handiger om gewoon een duurdere rekenmachine te kopen die meteen uitprint! Of misschien vind je het wel gewoon fijner om op zoveel mogelijk papier te werken in plaats van digitaal. Daar is immers ook niks mis mee. Ibico heeft een geweldige oplossing voor deze problemen. De rekenmachines zijn iets duurder dan de gemiddelde rekenmachine, maar hebben een kleine ingebouwde printer om meteen je berekeningen op te schrijven en heeft een groot aantal knoppen om verschillende berekeningen mee in te voeren.

Een van de rekenmachines van Ibico kun je hier vinden.

Alle producten van Ibico kun je hier vinden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons eens, wij staan voor u klaar!

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met rekenmachines en calculators. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Ibico producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van IBICO.

Alle producten

2 resultaten