0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

MULTICOPY

MultiCopy Original is een helder wit (CIE 168) multipurpose papier dat probleemloos kan worden ingezet in iedere kantoormachine: laser- en inkjetprinters, copiers en faxen. FSC gecertificeerd. Er is eigenlijk geen papier dat soepeler door een kantoormachine loopt (runnability) en de printresultaten zijn zowel in kleur als zwart-wit zeer goed. Van ieder vel wordt papierstof afgezogen voordat het verpakt wordt met als resultaat dat je machine langer beter presteert en je geen last heebt van papierstoringen. MultiCopy heeft een hoge opaciteit en is daardoor bij uitstek geschikt voor dubbelzijdig printen. Het ColorLok-keurmerk garandeert een haarscherp letterbeeld, levendigere kleuren en een kortere droogtijd.

Ecologisch bewust papier

MultiCopy heeft het Nordic Ecolabel, EU Ecolabel, is TCF (Totally Chlorine Free) en is leverbaar met FSC®-certificering. Echt uniek is dat bij de productie geen enkele CO2-uitstoot afkomstig van fossiele brandstoffen plaatsvindt. De fabriek waar MultiCopy wordt gemaakt is ISO 14001-gecertificeerd en werkt volgens EMAS. Het papier kan voor honderd procent worden gerecycled, is afbreekbaar en verouderingsbestendig volgens de eisen van ISO 9706. KantoorArtikelen.nl heeft meerdere soorten papier van Multicopy in haar online assortiment opgenomen. Wit printpapier in A4 formaat en wit printpapier in A3 formaat van Multicopy koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Deze labels zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Multicopy koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Multicopy producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van wit printpapier in A3 formaat en wit printpapier in A4 formaat van Multicopy. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met wit printpapier in A4 formaat en wit printpapier in A3 formaat van Multicopy. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Multicopy producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van MULTICOPY.

Alle producten

2 resultaten