De grootste online kantoormeubilair catalogus

Nu bij KantoorArtikelen.nl!


Onderstaand diverse meubelfabrikanten waar KantoorArtikelen.nl partner van is. Klik op het merk naar keuze en configureer dan het door jou gewenste product in 3D. Het is ook mogelijk om het geconfigureerde product via jouw camera virtueel in de ruimte te passen zodat je een indruk krijgt hoe deze uiteindelijk bij jou komt te staan.

We vermelden geen prijzen vanwege de vele recente prijsverhogingen. Stuur ons je aanvraag door en we maken zo snel mogelijk een passende offerte voor jou.
Of vraag gerust hulp bij onze collega's van de projectdivisie (bel 045-5229311 of mail naar info@kantoorartikelen.nl):

Onze catalogus

Hulp of advies nodig bij jouw vragen over kantoormeubelen ?


KantoorArtikelen.nl is sinds de jaren '80 uit de 20e eeuw al projectinrichter en heeft al duizenden bedrijven, instellingen, woningen, flats, kerken, bunkers, kantoorgebouwen, fabrieken enzovoort ingericht. KantoorArtikelen.nl heeft een eigen bezorgservice, reparatie service en bovendien een eigen lease maatschappij. Inrichten is een vak en we delen onze kennis maar al te graag. Vraag daarom om gerust onze hulp of advies en laat je verrassen of insprireren door de talloze mogelijkheden als het gaat om professionele inrichting van jouw kantoor of thuiswerkplek. 

Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog