0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

UNILUX

Topkwaliteit wandklokken, voetensteuntjes, kleerhangers en (bureau)lampen van Unilux koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Bijna alle Unilux artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Of je nou betaalbare wandklokken zoekt die de tijd perfect weergeven, kleerhangers die essentieel zijn voor je garderobe of een voetensteuntje dat veel comfort levert tegen een klein prijsje, met producten van Unilux maak je een geweldige keuze.

Bedrijfshistorie

In 1955 herleeft de Duitse economie. Nikolaus Meeth is van plan daar munt uit te slaan. Hij is schrijnwerker is Salmtal, een dorpje in de buurt van Trier. Hij zet zijn eigen bedrijf op, dat binnen de kortste keren uitgroeit tot een serieuze onderneming. Zijn perfectionisme is terug te zien in zijn ontwerpen, en zijn ervaring bij het maken van ramen en deuren helpt hem hierbij. Hij noemt het bedrijf Unilux. In 2012 is Unilux overgenomen door Weru GmbH.

Oplossingen

Unilux heeft altijd garant gestaan voor kwaliteit. Nikolaus Meeth, de oprichter, was op het gebied van timmerwerken zoals ramen en deuren een perfectionist. Hij heeft zijn werknemers geleerd hoe zijn producten met de hand dienen te worden gemaakt. Unilux werkt dan ook tot op de dag van vandaag uitsluitend met handwerk, robots worden niet gebruikt. Wel is het aanbod veranderd, want tegenwoordig maakt Unilux ook wandklokken, lampen, en kapstokken. Van goedkope massakleerhangers van kunststof of hout, tot designerwandkapstokken die zo in een designmuseum passen! Daarnaast bieden wij van KantoorArtikelen.nl ook een voetensteun aan, een goedkope oplossing om je zitcomfort te verbeteren.

Heb je vragen?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Unilux product op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van UNILUX.

Alle producten

129 resultaten