0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Rapid

Rapid is een heel bekend merk als het om perforators en nietmachines gaat. Alle Rapid producten zijn ontworpen en gemaakt in Zweden. Wij kennen Rapid als een zeer hoogwaardig merk als het om kwaliteit, functionaliteit en eenvoud gaat. Ook qua look zijn ze in de loop van de tijd meegegaan en brengen ze aantrekkelijke nietmachines en perforatoren op de markt, zowel voor het thuiskantoor als blokhechters voor de professionele heavy-duty gebruiker. Vanzelfsprekend kan KantoorArtikelen.nl alle denkbare bijbehorende Rapid nietjes voor normaal gebruik en extra sterke nietjes uit voorraad aan je leveren. Als je een product van Rapid koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Rapid producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van Rapid producten. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met producten van Rapid. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Rapid producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Rapid.

Alle producten

68 resultaten