Meer informatie

blog krijg je meer informatie over papierkwaliteit, welke hangmap je nodig hebt en nog veel meer. Wij zijn jouw partner op kantoor. Wij geloven in fair-pricing en professioneel advies.

kantoorartikelen, zoals nietjes, nietmachinesscharen en linialen heeft KantoorArtikelen.nl online goedkoop geprijsd klaar staan voor je. Van de bekende merken zoals 3M, 3L, Acco, Atlanta, Bic, GBC, Aurora, Avery, Colop, Durable, Dymo, Elba, Faber Castell, Herma, Helit, Hermes, Kangaro, Legamaster, Loeff's, Multo, Oxford, Olfa, Papermate, Parker, Pattex, Pendaflex, Pilot, Pritt, Quantore, Rillstab, Rotring, Stabillo, Edding, Post-It, Han, Jalema, Esselte, Rapid, Zenith, Leitz, Stanley, Stadtler, Mars, Ideal, Succes, Tipp-ex, Trodat, Waterman, Westcott en ons huismerk Staples hebben we de meeste verkochte items op voorraad.

kwaliteitsverschillen van aangeboden kantoorartikelen. KantoorArtikelen.nl heeft reuze veel vakkennis en we zijn gespecialiseerd om in je kantoortuin of school juist zo min mogelijk kantoorartikelen onnodig te laten verbruiken. We zullen je graag helpen met je vragen ! Bel of mail ons gerust en ervaar de service, kennis van facilitaire en administratieve processen en de enorme snelheid van KantoorArtikelen.nl.


Duurzame kantoorartikelen

Milieuvriendelijk en niet per se duurder!

Wist je dat er van ieder denkbaar kantoorartikel inmiddels wel een milieuvriendelijke of eco-variant bestaat? En die zijn niet per se duurder, maar wel veel beter voor het milieu. Voor duurzame kantoorartikelen ben je bij KantoorArtikelen.nl aan het juiste adres.

Duurzame kantoorartikelen kopen = stap 1 naar MVO

De eerste en meest eenvoudige stap naar een duurzame bedrijfsvoering en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) wordt helaas maar al te vaak vergeten, namelijk het inkopen en gebruiken van duurzame (en dus milieuvriendelijke) kantoorartikelen. Zo simpel en zo effectief…

Je vindt bij ons online een hele reeks duurzame kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden. Maar ons assortiment is veel groter dan wat je alleen in de webshop tegenkomt! Mocht je iets online dus niet vinden, dan bel of mail ons; stel gerust je vraag en maak gebruik van onze vakkennis als je een speciale wens hebt.

Ons assortiment duurzame kantoorartikelen

Een greep uit onze online collectie duurzame kantoorartikelen en benodigdheden voor op kantoor:
• papier
• pennen, potloden en markers
• schrijfblokken en notitieboekjes
• enveloppen
• etiketten
• ordnersdossiermappensorteermappen en showtassen
• inktpatronen en cartridges
• koffie en duurzame espressomachines
• theesuikerkoffiekoekjes
• rekenmachines
• perforators en nietmachines
• batterijen
• naambadjes
• en nog veel meer! 

Goedkoop wordt vaak duurkoop

Veel kleine en middelgrote bedrijven laten zich helaas nog te vaak leiden door de aanschafkosten voor kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden. Bij het inkopen van de belangrijkste ‘basics’ als (print)papier, pennen, ordners, blocnotes en cartridges wordt alleen maar gekeken naar de prijs en wordt niet eens stilgestaan bij het feit dat er ook duurzame alternatieven te koop zijn. Terwijl juist de keuze aan milieuvriendelijke versies van deze basisartikelen enorm is. Kiezen voor de goedkoopste kantoorartikelen is lang niet altijd de slimste oplossing. Spullen die goedkoop zijn, zijn niet altijd van de beste kwaliteit. Dat betekent, dat je deze goedkope artikelen op kantoor sneller moet vervangen en dus weer kosten moet maken. En zo wordt goedkoop vaak duurkoop…
Bovendien: de tijd dat ‘groene’, dus duurzame kantoorartikelen per definitie duurder waren, is voorgoed voorbij. Met het oog op de levensduur van een product is de keuze voor de duurzame variant meestal financieel aantrekkelijk. Ondernemers die bewust investeren in duurzame kantoorartikelen zijn dan ook slim bezig.