0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Pepsi

Topkwaliteit frisdrank en dorstlessers van Pepsi koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Pepsi artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl.  Pepsi of Coca-Cola, de vraag die miljoenen mensen al heel lang bezig houdt. Als Coca Cola niet helemaal je ding is, dan maak je met Pepsi de juiste keuze.

Historie

Net zoals Coca Cola is Pepsi oorspronkelijk gemaakt als medicijn door een apotheker. Het oorspronkelijke recept verschilde wel iets van dat van Coca Cola, aangezien Pepsi nooit met alcohol is gemaakt, en het ook nooit zonder koolzuurhoudend water is gemaakt. Het drankje is genoemd naar de maagaandoening dyspepsie.
Na 17 jaar succes gooide de eigenaar van Pepsi het over een andere boeg, hij geloofde namelijk dat de suikerprijzen gingen stijgen en daarom gokte de eigenaar op de goederenmarkt. Dit pakte echter slecht uit en Pepsi ging failliet. In 1931 werd het bedrijf opgekocht door Loft Candy Company en werd het drankje weer in productie genomen.

Oplossingen

Sommige mensen houden niet van de smaak van Coca Cola. Gelukkig is daar Pepsi Cola; Pepsi heeft een wat fruitigere smaak dan Coca Cola. Ietwat zoeter. En daardoor lest het de dorst nog beter dan Coca Cola! Een ijskoud blikje Pepsi houdt mensen blij in de zomer. Want wat is op een warme dag nou lekkerder dan een ijskoud blikje cola van Pepsi?

Hulp nodig bij je keuze?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Pepsi producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Pepsi.

Alle producten

1 resultaten