Verzending & betaling


Levertijd

Bestellingen die op werkdagen voor 16.00u zijn geplaatst worden doorgaans de volgende werkdag afgeleverd, met uitzondering van zaterdag. De bezorging van goederen vindt elke reguliere werkdag plaats tussen 8.00 uur en 17.00 uur.


Verzendkosten

We brengen geen verzendkosten in rekening vanaf een ordervolume van € 65,00 exclusief btw. Voor particulieren, bedrijven en organisaties worden kleinere orders belast met een bijdrage van € 6,57 exclusief btw.


Betaalmethodes

Creditcard (Visa en MasterCard)
U kunt uw creditcardgegevens in een veilige omgeving invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij slaan uw creditcardgegevens niet op!

iDeal
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Vooruitbetalen
Bij het afsluiten van de bestelling ontvang je een orderbevesting. In de mail staan onze bankgegevens vermeld. Gelieve het bedrag overmaken naar dit nummer. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren. De definitieve factuur ontvang je enkele dagen nadat we jouw bestelling hebben verwerkt.

Op rekening
Voor bedrijven en organisaties bestaat de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Vanwege de onzekerheden die de huidige Corona-crisis met zich meebrengt hebben wij besloten om nieuwe klanten, die zich na 15 maart op onze shop geregistreerd hebben, vooralsnog uitsluitend te beleveren na vooruit- of online betaling. Op rekening bestellen is nu even niet mogelijk. Wij hopen dat je hier begrip voor hebt.

Overige digitale betaalmethoden
Via de beveiligde website van betaalprovider MultiSafePay kun je op meerdere manieren veilig betalen. Indien je betaling door MultiSafePay bevestigd is, verwerken wij onder werktijden direct je bestelling.