0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Pattex

Pattex is een merknaam in kleefmiddelen van de Duitse fabrikant Henkel.  Lijmplakband voor klussen en 2-zijdig en verpakkingstape van van Pattex worden veel gebruikt op kantoor (en ook thuis) en kunnen daarom niet ontbreken in het online assortiment van KantoorArtikelen.nl. Kijk ook eens op de site van Pattex (www.pattex.nl) voor allerhande handige tips met betrekking tot lijmen in de door hun opgemaakte lijmwijzer. 

Vrijwel alle Pattex artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Pattex koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Pattex producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van plakband voor klussen en 2-zijdiglijmverpakkingstape van Pattex. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met verpakkingstapelijmplakband voor klussen en 2-zijdig van Pattex. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Pattex producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Pattex.

Alle producten

13 resultaten