0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Pritt

Pritt lijmstiften of correctierollers zijn niet weg te denken uit de hedendaagse kantoortuin, dus staan ze vanzelfsprekend online bij KantoorArtikelen.nl. Pritt maakt daarnaast nog andere goede producten zoals lijmlijmrollers,  plakband voor klussen en 2-zijdig en correctievloeistof. De lijmproducten en correctiemiddelen van Pritt koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl.  We leveren Pritt artikelen razendsnel uit voorraad aan je.

Historie

De Pritt Stick laat zien hoe de Duitse fabrikant Henkel grondstoffen op basis van aardolie al in een vroeg stadium verving door geschikte hernieuwbare grondstoffen. Al in 1991 startte Henkel met de ontwikkeling van alternatieven voor een aantal verschillende grondstoffen. Het idee om een vervangende grondstof te vinden, die de afhankelijkheid van het op aardolie gebaseerde polyvinylpyrrolidon (PVP) zou verminderen, was ook vanuit economisch standpunt interessant, aangezien er in de grote vraag naar PVP moest worden voorzien door slechts een paar leveranciers. De kwaliteit van de lijmstift met een alternatieve grondstof moest minimaal net zo goed zijn als die van het bestaande product. Ether van zetmeel werd gezien als potentiële alternatieve grondstof, aangezien op juiste wijze chemisch gemodificeerd zetmeel beschikt over goede kleefeigenschappen. Na een ontwikkelingsperiode en een testfase van twee jaar, werden consumententests succesvol afgerond en werd de eerste lichting van Pritt Sticks op basis van zetmeel geproduceerd. In 2000 werd PVP uiteindelijk volledig vervangen. Henkel is wereldwijd de enige producent van lijmstiften op basis van zetmeel.

Advies bij je keuze van Pritt producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van lijmrollerslijmcorrectierollerslijmstiftenplakband voor klussen en 2-zijdig en correctievloeistof van Pritt. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met lijmstiftencorrectierollersplakband voor klussen en 2-zijdiglijmcorrectievloeistof en lijmrollers van Pritt. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Pritt producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Pritt.

Alle producten

50 resultaten