0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Dymo

Topkwaliteit etiketten, labeltape, etiketprinters en weegschalen van Dymo koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Dymo artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbare etiketten en bijbehorende printers zoekt, of een precisieweegschaal zoekt die al je pakketjes perfect afwegen, dan maak je met producten van Dymo de juiste keuze.

Historie

In 1958 werd Dymo opgericht door Rudolph Hurwich. De originele naam was toen nog Dymo Industries.  Het bedrijf produceerde destijds reliëftapeprinters, je weet wel, van die ouderwetse knijptangen. Dit idee had Rudolph Hurwich overgenomen van de uitvinder David Souza voor 100.000 US$. Dat zou tegenwoordig zon 850.000 US$ zijn. Eind jaren zestig werd er een Europees hoofdkantoor geopend in België. In 1990 begon het bedrijf met de productie van labelprinters en ander labelapparaten die op batterijen werkten. Deze werkten met een toetsenbord, zodat je tekst ook nog kon corrigeren wanneer dat nodig was.

Oplossingen

Dymo heeft in de loop der jaren enkele grote veranderingen doorgevoerd aan hun producten, waaronder de overgang van lettertangen naar elektrische labelprinters. Daar verkoopt Dymo ook hun eigen etiketten bij, zodat de kans dat het etiketje vastloopt nihil is. Daarnaast controleert Dymo zijn producten zeer streng. Dymo gaat alleen voor de hoogste kwaliteit, wat ervoor zorgt dat een bedrijf als Dymo een goede concurrent is van Brother,  in vergelijking met Dymo enorm bedrijf.

Hulp nodig?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Dymo producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Dymo.

Alle producten

252 resultaten