0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Waterman

WATERMAN is opgericht door Lewis Waterman in 1883 in de Verenigde Staten. Hij maakte als een van de eersten ter wereld vulpennen. In de jaren 60 van vorige eeuw is de Waterman fabriek gevestigd in Nantes te Frankrijk. Deze fabriek maakt jaarlijks ongeveer 5 miljoen vulpennen en is een van de weinige fabrikanten die nog bestaan. 

Luxe pennen en vullingen van Waterman koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Waterman artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Waterman koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Waterman producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van vullingen en luxe pennen van Waterman. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met luxe pennen en vullingen van Waterman. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Waterman producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

 

Blader door alle producten van Waterman.

Alle producten

33 resultaten