0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Hermes

 

Topkwaliteit duurzame enveloppen van Hermes Enveloppen koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Zo goed als alle producten van Hermes Enveloppen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl en worden de werkdag na aankoop geleverd op een adres naar keuze in de Benelux. Als je op zoekt bent naar betaalbare enveloppen die duurzaam gefabriceerd zijn, dan maak je met enveloppen van Hermes Enveloppen een geweldige keuze.

Oplossingen

Een envelop is onmisbaar bij het versturen van brieven. De envelop beschermt de brief zelf tegen viezigheid, water en andere externe factoren. Echter worden veel enveloppen extreem goedkoop geproduceerd, waardoor het papier vaak van matige kwaliteit is. Daarnaast is dit vaak geen (gerecycled) FSC gecertificeerd papier. Dit is dus papier dat wellicht wordt geproduceerd met houtvezels di e afkomstig zijn uit niet duurzaam beheerde bossen. Kies daarom altijd voor papierproducten met een FSC of PEFC keurmerk.

Enveloppen van Hermes Enveloppen voldoen aan het FSC keurmerk en zijn geproduceerd met stevig en sterk papier, voorzien van een binnendruk. Deze zullen dus ook de zwaardere weersomstandigheden doorstaan. Ook zijn de enveloppen van Hermes Enveloppen verkrijgbaar in enkele uitvoeringen, zoals in een beige kleur, maar ook in ijswit. Daarnaast zijn de enveloppen voorzien van een helder  “venster”, dat een professionele look geeft. Bovendien heeft hermes een lijn vensterenveloppen die printbaar zijn omdat de folie hittebestendig is.

Alle producten van Hermes Enveloppen kun je hier vinden.

Heeft u vragen? Opmerkingen? Bel ons, wij helpen je graag!

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met enveloppen en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw producten van Hermes Enveloppen op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Hermes.

Alle producten

41 resultaten