0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Safescan

Topkwaliteit valsgelddetectors, biljettellers, muntentellers, tijdsloten en bijbehorende software koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Safescan artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbare valsgelddetectors zoekt die al het valse geld uit je biljetten en munten filteren, of tellers die al dat legitieme geld vervolgens bij elkaar tellen, of veilige tijdsloten zodat je al dat geld vervolgens veilig weg kan leggen, dan maak je met Safescan de juiste keuze.

Historie

Toen in 2001 de euro in Europa werd geïntroduceerd groeide het aantal vervalste biljetten enorm, steeds vaker werd er betaald met vals geld. De oprichters van Safescan zagen hier een kans en begonnen met R&D voor een innovatieve valsgeldscanner. Niet lang na de start van de ontwikkeling zette Safescan een valsgeldscanner met zesvoudige detectietechnologie op de markt. Na enige tijd had het bedrijf een enorm assortiment met niet alleen scanners voor vals geld, maar ook tellers voor zowel biljetten als munten en zelfs tijdsloten.

Oplossingen

Meerdere malen heeft Safescan al prijzen binnengesleept voor hun unieke producten. Iedere dag innoveert Safescan weer en iedere maand brengen  ze wel een verbetering aan bij hun al bestaande apparaten. En dat lukt ze goed, want de bronnen die tests hebben afgenomen met scanners van Safescan hebben al hun tests met een score van 100% afgemaakt. Een plaats waar veel contant geld in omloop is kan niet zonder een scanner van Safescan. En wat nog beter is, ze zijn er ook in zakformaat, en bij KantoorArtikelen.nl verkopen wij ze!

Advies nodig bij je aankoop?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Safescan artikelen op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Safescan.

Alle producten

44 resultaten