Herman Miller

Dé perfecte mix van innovatie, design, excellentie en technologie.

Bekijk ons Herman Miller assortiment ⟶

Herman Miller Kantoormeubilair


Herman Miller kantoormeubilair staat wereldwijd bekend om zijn baanbrekend design, beproefde ergonomie en groene productie. Elk meubilairstuk van Herman Miller staat garant voor de perfecte mix van innovatie, design, excellentie, knappe toepassing van technologie en sociale verantwoordelijkheid.

Het continu streven naar innovaties, spraakmakende designs en excellente prestaties is een afspiegeling van de traditie en de interne cultuur van Herman Miller. Herman Miller houdt van pionieren en omarmt het durven nemen van risico's, het experimenteren met materialen en het in de huid kruipen van de eindgebruiker.

Herman Miller staat open voor nieuwe, veelbelovende producten. Veel innovaties uit het verleden zijn vandaag de dag dan ook veelgeprezen iconen.

"Herman Miller is a way of life"

Bureaustoelen
Vergaderstoelen
Monitorarmen
Wieltjes
Accessoires
Vergaderstoelen
Scheidingswanden
Baliestoelen

Milieubewust Herman Miller kantoormeubilair

Herman Miller onderneemt, ontwikkelt en produceert strikt en uitsluitend volgens het cradle-to-cradle protocol. Alle innovatieve eco-materialen die worden gebruikt, zijn tot op moleculair niveau te scheiden. In 2020 wil Herman Miller zelfs 100% groen en afvalvrij produceren met:

  • 0% stortafval
  • 0% gevaarlijk afval
  • 0% lucht emissies
  • 0% proces watergebruik
  • 100% groene energie

Herman Miller kantoormeubilair Lease


Als alternatief voor het lineaire verbruiksmodel, waarop de huidige wereldeconomie is gebaseerd, biedt ITC Furniture Lease een oplossing volgens de principes van de circulaire gebruikers-economie: operational lease van kantoormeubilair.

Operational lease is een bewuste keuze voor de toekomst! Jij profiteert niet alleen van de economische voordelen, maar draagt ook bewust bij aan een beter milieu; de grondstoffen worden aan het einde van de levensduur hergebruikt. Bovendien zijn veel van onze producten Cradle to Cradle gecertificeerd.

Hoe werkt het?

Bij het leasen van kantoormeubilair bepaal jij de looptijd, je betaalt vervolgens een vast bedrag per maand voor het gebruik van het kantoormeubilair.
ITC Furniture Lease neemt de kosten voor de investering, het economisch risico, voor eigen rekening en blijft daardoor eigenaar van de inrichtingselementen.
De maandelijkse kosten worden bepaald door het volume, de aanschafwaarde, het rentepercentage, de looptijd van het contract en de restwaarde van het product.

Na de leaseperiode zijn er de volgende drie opties:
1. Contractverlenging bij ITC Furniture Lease
2. Koop van het meubilair bij ITC Furniture Lease voor de dan geldende commerciële restwaarde
3. Modernisering door een nieuw leasecontract met ITC Furniture Lease voor nieuw meubilair

Herman Miller kantoormeubilair : nieuw of gebruikt?


Naast het verkopen en leasen van Herman Miller meubilair verkopen wij ook refurbished meubilair. Hierdoor kun je een bureaustoel met een uitstekend zitcomfort en continue flexibele ondersteuning, met PostureFit en Airewaeve krijgen.
Alleen dan niet gloednieuw maar wel voor een lagere prijs.

Herman Miller bureaustoelen zijn uitermate geschikt voor hergebruik. Het gebruik van moderne elastische kunststof materialen zorgt voor minder zweetvorming en absorptie van vreemde materialen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat niet alleen de stoel maar ook jijzelf langs fris blijven.
Herman Miller bureaustoelen zijn vele malen hygiënischer dan stoelen met katoen en schuim.

Hoe beoordelen wij of gebruikte kantoormeubilair nog goed genoeg is voor lease?
Het retour ontvangen kantoormeubilair wordt geïnspecteerd, professioneel gereinigd en (indien nodig) gerepareerd. Deze Herman Miller bureaustoelen worden met inachtneming van de fabrieksgarantie weer verkocht of herplaatst in de lease.

Interesse in het leasen van Herman Miller kantoormeubilair?
Om de aanvragen in goede volgorde in behandeling te nemen, werken wij met wachtlijsten voor het leasen van Herman Miller kantoormeubilair. We komen graag in contact over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van aanstaande batches Herman Miller bureaustoelen.

2017 & 2018: winnaar Herman Miller Sales Performance Award Benelux

KantoorArtikelen.nl is in de jaren 2016-2017 en 2017-2018 bekroond als best verkopende Herman Miller-dealer in de Benelux, en daar zijn we best trots op.

Het is voor ons een bevestiging van een perfect partnership met de meest succesvolle high-end fabrikant van Cradle to Cradle kantoormeubilair.

Referenties

We hebben de afgelopen decennia de inrichting van honderden kantoren en onderwijsinstellingen verzorgd, die past bij hun ambities en omgeving.
Onze ervaring is gebruikt om klantenwensen te vertalen in een werkend inrichtingsconcept, waarin medewerkers & studenten profiteren van een productieve en levendige omgeving.

Bekijk hier ons overzicht van referenties

Mise en Place

Neem een kijkje bij het hoofdkantoor van Mise en Place. Manager Fabien Boosten vertelt over de jarenlange samenwerking met KantoorArtikelen.nl

ROOOMS

Mede-eigenaar Geerd Simonis legt uit wat de meerwaarde was van KantoorArtikelen.nl bij de inrichting van hun co-working space.

Mijn-Water

Kijk naar het nieuwe kantoor van Mijn-Water en lees het verhaal van Roeland

Mijn-Werk

Bekijk het kantoor van Mijn-Werk en lees de ervaringen van Dennis en Tom.

Vragen over Herman Miller of advies nodig? We helpen je graag verder!

Stel ons je vraag en we reageren zo snel mogelijk. Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

De voordelen van KantoorArtikelen.nl.

  • Officiële Herman Miller dealer
  • Herman Miller Performance award 2017 & 2018
  • Leasing mogelijk via eigen leasemaatschappij
  • Méér dan 100 jaar ervaring in de kantoorbranche
  • Levering en montage door eigen werknemers
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog