0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Schoellershammer

Op 12 oktober 1784 werden de plannen gesmeed een papiermolen Schoellershammer in Duitsland op te richten. In de eeuwen die volgden, lukt het de familie Schoeller een groot bedrijf op de papiermarkt op te bouwen. We hebben bij KantoorArtikelen.nl vooral de technische tekenpapiersoorten in verschillende maten en gewichten van Schoellershammer online voor je geselecteerd. Deze kunnen we snel uit voorraad aan je leveren.

Advies bij je keuze van Schoellershammer producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van papier voor speciale toepassingen en tekenbloks van Schoellershammer. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met tekenbloks en papier voor speciale toepassingen van Schoellershammer. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Schoellershammer producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Schoellershammer.

Alle producten

24 resultaten