0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

NILFISK

Topkwaliteit stofzuigers, sponzen, ramenwissers, stofzuigerzakken en schoonmaakartikelen van Nilfisk koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Nilfisk artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbare schoonmaakartikelen zoekt waarmee probleemloos alle troep kunt opruimen, dan maak je met schoonmaakartikelen van Nilfisk de juiste keuze.

Geschiedenis

Nilfisk is in 1906 opgericht door een jonge ondernemer, motorfanaat en engineer Peder Andersen Fisker. Zijn streven was om zijn kennis en ambitie te besteden aan een internationaal bedrijf. Tegenwoordig wordt Nilfisk nog steeds bestuurd met het verlangen naar kennis, ambitie en ontwikkeling.

Aanvankelijk maakte Nilfisk uitsluitend elektrische motortjes voor ventilators en boormachines. De eerste stofzuiger van Nilfisk in 1910 was gigantisch en woog bijna 20 kilogram, gelukkig is dit gewicht in de loop der jaren, maar dit geeft ook aan wat voor enorme ontwikkeling Nilfisk apparaten door de jaren heen hebben meegemaakt. In 1954 kwam Nilfisk met het nieuws dat ze 1 miljoen stofzuigers hadden verkocht. In 1989 is Nilfisk overgekocht door NKT Holding, waar nog veel meer in schoonmaak gespecialiseerde bedrijven onder vallen.

Oplossingen

Streven naar kennis en ontwikkeling, dat is iets waar Nilfisk voor staat. En dat is terug te zien in de vele producten die Nilfisk aanbiedt, zoals hun stofzuigers, die door veel schoonmakers hoog worden aangeprezen vanwege hun enorme zuigkracht en duurzaamheid, of de ultra-absorberende sponzen, hoge capaciteit stofzuigerzakken, en meer. Nilfisk kan oprecht zijn over de kwaliteit van hun producten. Die is namelijk niet alleen volgens testers van Nilfisk zelf, maar ook volgens gebruikers ontzettend hoog.

Advies nodig bij de aanschaf van Nilfisk producten?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Nilfisk producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van NILFISK.

Alle producten

73 resultaten