0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

HSM

Topkwaliteit papiervernietigers en papiervernietigerzakken van HSM koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle HSM artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbare en kwalitatief goede papiervernietigers met bijbehorende producten zoekt, dan maak je met HSM de juiste keuze.

Historie

HSM, ook bekend als Hermann Schwelling Maschinenbau (GmbH +Co.) is opgericht in 1971 in Salem, en waagde zich een jaar later aan de productie van de eerste balenpersen voor karton. Zijn eerste balenpers, de SR6 werd met succes gepresenteerd op de wereldtentoonstelling in Hannover. 1 jaar later werden 10 werknemers ingezet om HSM balenpersen te ontwikkelen en te produceren. In 1975 moest HSM verhuizen vanwege en tekort aan ruimte. In 1983 bracht HSM de eerste volautomatische balenpers op de markt. In 1996 werd het eerste verkoopkantoor voor papiervernietigers geopend. In 1997-1998 startte HSM op in de Verenigde Staten.

Oplossingen

HSM staat wereldwijd vooral bekend vanwege zijn agrarische oplossingen, maar daar kun je op kantoor niet heel veel mee. Hooguit die enorme lading versnipperd papier samenpersen. Maar dan moet je wel dat papier kunnen versnipperen. Gelukkig kan dat met de grote selectie papiervernietigers en papierversnipperaars van HSM ook. Zo zijn er de duurdere Securio versnipperaars, die in verscheidene maten kunnen versnipperen en vanwege massief stalen snijwalsen ongevoelig zijn voor nietjes en paperclips die per ongeluk in de papierstapel zijn achtergelaten. Ook zijn er goedkopere modellen die zowel in stroken(Classic serie) als snippers(Shredstar serie) snijden. Ook deze modellen zijn (vrijwel) ongevoelig voor nietjes en andere metalen onderdelen die in de papieren zijn vergeten.

Advies bij de aanschaf van papiervernietigers

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw HSM producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van HSM.

Alle producten

35 resultaten