0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Durable

Topkwaliteit vlamdovende papierbakken, klemmappen, naambadges, visitekaartsystemen en andere kantoorartikelen van Durable koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Durable producten zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Zoek je naar kantoorbenodigdheden van de hoogste kwaliteit, dan maak je met producten van Durable de juiste keuze.

Historie

De geschiedenis van Durable begint in 1920, wanneer Karl Hunke en Wilhelm Jochheim een bedrijf opstarten dat metalen ruiters produceert. Zeven jaar later is het toenmalige Hunke&Jochheim sterk gegroeid, en wordt het hele bedrijf verhuisd naar een groter kantoor. Tot het begin van de 2e wereldoorlog werken er zo’n 50 man.
Na de oorlog moest het bedrijf beginnen aan de wederopbouw, iets waar ze met 30 man de schouders onder zetten. In 1945 wordt het bedrijf omgedoopt tot Durable.  11 jaar later moet er wederom verhuisd worden vanwege de enorme groei die Durable in die jaren kent, dit vooral vanwege een uitbreiding van het assortiment.

Oplossingen

Durable is vooral groot geworden als de eerste producent van de klemmap , een product dat tegenwoordig nog steeds een van de meest belangrijke producten van Durable is. Durable nog steeds de wereldmarktleider van klemmappen. Dit is natuurlijk niet het enige product van Durable, een ander populair product van Durable is de papierbak. Dit zijn kleine of middelgrote cilindervormige bakken, met of zonder vlamdovende kap. Durable produceert naast eerdergenoemde producten nog  een groot assortiment aan andere artikelen zoals paperclipbakjes, naambadges, naambordjes, en paraplubakken .

Hulp nodig bij je aankoop van Durable producten?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Durable producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Durable.

Alle producten

359 resultaten