0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Faber-Castell

Topkwaliteit schrijfgerei, potloden, tekenkoffers, aquarel potlodensets en alle andere toebehoren voor professionele tekenaars van Faber-Castell koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle producten van Faber-Castell zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je op zoek bent naar schrijfwaren van de allerhoogste kwaliteit, of wellicht gewoon naar een enorme lading slijpers, je maakt met producten van Faber-Castell een geweldige keuze!

Geschiedenis

De eerste potloodproducenten doken op in en rond Nuremberg in 1660. Één van hen was Kaspar Faber. Deze begon met het maken van potloden in opdracht van lokale handelaars, maar begon al snel met het maken van potloden voor zijn eigen bedrijf. Faber kocht een stuk land in Stein waar het hoofdkwartier van Faber-Castell tot op de dag van vandaag gevestigd is. Enkele eeuwen later veranderd de naam Faber in Faber-Castell wanneer graaf Alexander Faber-Castell, man van Otitillie von Faber, het bedrijf overneemt van zijn schoonfamilie.

Oplossingen

Faber-Castell staat bekend als een van de beste merken ter wereld wat betreft potloden en dat is niet zonder reden. Faber-Castell heeft sinds het begin in 1660 alleen maar verbeteringen gemaakt in de kwaliteit van de potloden. Verkrijgbaar in verschillende hardheden, er is voor ieder wel iets.
Ook verkopen wij van KantoorArtikelen.nl verschillende koffertjes met hele sets, zij het aquarel potloden, of polychromos pastelkrijtjes. Deze kunt u hier vinden.

Alle producten van Faber-Castell kunt u hier vinden.

Weet je het nog niet helemaal? Geen probleem! Wij helpen je graag!

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met schrijfwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Faber-Castell producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Faber-Castell.

Geen producten gevonden

Deze categorie bevat nog geen producten.