0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Rexel

Rexel is een merknaam van Acco brands. Rexel heeft al zeventig jaar ervaring in design en innovatie. Dit zie je terug in een uitgebreide productportfolio van papiervernietigers, opvangzakken en accessoires voor papiervernietigersnietmachines, vloermattentafellampen, rolsnijmachinesaccessoires en onderdelen voor snijmachines, snijtafels en hefboomsnijders. Deze kwaliteitsproducten passen overal perfect, zowel in grote kantoren als in het thuiskantoor. Bij KantoorArtikelen.nl kun je vele Rexel producten online bestellen, deze leveren snel uit voorraad aan je.

Advies bij je keuze van Rexel producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van papiervernietigers, opvangzakken en accessoires voor papiervernietigersnietmachines, vloermattentafellampen, rolsnijmachinesaccessoires en onderdelen voor snijmachines, snijtafels en hefboomsnijders van Rexel. Dat advies is gratis en vrijblijvend.

Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring producten van Rexel. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Rexel producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Rexel.

Alle producten

143 resultaten