0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Integral

Topkwaliteit opslagmedia, verlichting, lampen en SSD’s van Integral koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Zo goed als alle producten van Integral zijn direct uit voorraad leverbaar en worden een werkdag na aankoop bezorgd op een adres naar keuze. Als je op zoek bent naar enorm snelle SSD’s, die zowel intern als extern aangesloten kunnen worden, maar niet de hoofdprijs wil betalen, dan maak je met producten van Integral de juiste keuze.

Oplossingen

SSD’s zijn geweldig fijne apparaten. De snellere vervanger van de harde schijf is stukken kleiner en stukken dunner. Dit betekent dat de SSD geschikt is als draagbaar medium, vergelijkbaar met de USB stick. De portable SSD van Integral heeft een capaciteit van 480 gigabyte en verbindt via USB 3.0. op deze manier wordt het sterke punt van de SSD, zijn snellere flash-geheugen, optimaal gebruikt door de snellere schrijfsnelheden van USB 3.0. SSD’s worden vaak ook in desktops gebruikt, zodat Windows, Linux of MacOS sneller opstart. Deze worden via een SATA-kabel verbonden en zijn dus extreem snel. Met capaciteiten tot 240 gigabyte zijn deze SSD’s perfect voor de dagelijkse gebruiker, die af en toe via zijn computer Facebook wil checken, wat kantoorwerk doen, de kinderen een filmpje laten kijken op Youtube, of foto’s bekijken. Wil je echter wat zwaardere dingen opslaan, zoals games, of video’s, dan adviseren wij een harde schijf van minimaal 1 terabyte bij uw computer te kopen.

Heb je vragen? Heb je advies nodig? Laat je adviseren door ons!

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met opslagmedia. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Integral producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Integral.

Alle producten

30 resultaten