0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Lexmark

Topkwaliteit printers maar ook huismerk tonerpatroneninktpatronennietjes extra sterkoriginele merktonersprint- en typelintentransferkits, drums, fusers van Lexmark koop je voordelig en vertrouwd bij Kantoorartikelen.nl. Vrijwel alle Lexmark artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbare printers en bijbehorende toner zoekt waar geen enkel kantoor zonder kan, dan maak je met toner, inkt en printers van Lexmark de juist keuze.

Historie

Lexmark is op 27 maart 1991 opgericht nadat IBM een aantal van zijn hardware producenten van de hand deed. Vier  jaar later, op 15 november 1995 ging het bedrijf de effectenbeurs op, de New York Stock Exchange om precies te zijn. In april 2016 werd er nieuws vrijgegeven over de overname van Lexmark aan Apex Technology en PAG Asia Capital.
Lexmark is een bedrijf dat zich tegenwoordig focust op het produceren van printers  en medische producten.

Oplossingen

Lexmark is een van de grootste producenten ter wereld van printers en toners, maar houdt zich niet uitsluitend met printproducten bezig. Ook probeert Lexmark een prominente speler te worden op het gebied van zorgoplossingen, door onder andere apparaten en software te ontwikkelen voor ziekenhuizen en medisch onderzoek. Daarnaast specialiseert Lexmark zich ook in speciale oplossingen  voor andere bedrijfstakken zoals onderwijs, overheid en detailhandel. De kans om fout te gaan met producten van Lexmark is dus nihil! Bij KantoorArtikelen.nl kun je altijd diverse Lexmark printers vinden met zeer hoge kortingen.

Hulp nodig bij de aanschaf van printers of toners?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Lexmark producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Lexmark.

Alle producten

362 resultaten