0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Sun

SUN is in 1966 op de markt gebracht in Belgie. Het begon met het Sun klassiek systeem, Sun poeder, Sun zout en Sun spoelglans. Tegenwoordig zijn slimme all-in-one produkten van Sun op de markt. Aangezien in bijna elk kantoor wel een vaatwasmachine staat, meent KantoorArtikelen.nl dat het handig Sun produkten online aan te bieden. Sinds 2010 zijn alle Sun tabletten 100% fosfaatvrij. En daar zijn ze bij Sun (merknaam van de Brits Nederlandse onderneming Unilever) behoorlijk trots op. Sun maakt je vaat perfect schoon.

Koffiezetapparatuur onderhoud en filtersreinigingsmiddelen en vaatwasser toebehoren van Sun koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Sun artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Sun koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Sun producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van reinigingsmiddelenkoffiezetapparatuur onderhoud en filters en vaatwasser toebehoren van Sun. Dat advies is gratis en vrijblijvend.

Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met vaatwasser toebehorenkoffiezetapparatuur onderhoud en filters en reinigingsmiddelen van Sun. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Sun producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Sun.

Alle producten

13 resultaten