0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Nexcare

Wist je dat Nexcare een merknaam is van 3M? Nexcare maakt pleisters, verband en compressen. Aangezien ongelukjes nu eenmaal ook op kantoor (en allicht ook thuis)  kunnen gebeuren, vinden wij het bij KantoorArtikelen.nl wel zo logisch dat je ook pleisters van dit topmerk kunt mee bestellen, samen met alle andere kantoorbenodigdheden, papierwaren, koffie, verpakkingsmaterialen, frisdrank enzovoorts. Allicht hopen we dat je ze nooit hoeft te gebruiken, maar dan toch...

Advies bij je keuze van Nexcare producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van EHBO en BHV producten van Nexcare. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met EHBO en BHV producten van Nexcare. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Nexcare producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Nexcare.

Alle producten

4 resultaten