0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Heineken

Topkwaliteit bier van Heineken koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Heineken artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbaar bier zoekt dat altijd verrukkelijk smaakt, vooral wanneer je net thuiskomt, dan maak je met bier van Heineken de juiste keuze.

Historie

Heineken is ontstaan nadat de 22 jaar oude Gerard Adriaan Heineken in februari 1864 brouwerij “de Hooiberg” overkocht. Deze brouwerij werd in 1868 vervangen door nieuwbouw. Na de eerste wereldoorlog wilde het bedrijf zich steeds meer richten op export. Heineken was na de drooglegging in de Verenigde Staten dan ook de eerste exporteur na de drooglegging. Heineken werd zo succesvol dat het bedrijf begon met het systematisch opkopen en sluiten van kleine brouwerijen, waardoor Heineken na enkele decennia de grootste brouwerij was (en is) van Nederland.

Oplossingen

Heineken is een merk dat iedereen kent, of je het nu wel of niet drinkt. Je ziet het overal. Of je Heineken nou kent omdat James Bond in plaats van Martini een Heineken dronk in Skyfall, of omdat Max Verstappen & Co op zondag tijdens de grand prix langs honderd advertenties van Heineken scheuren. Als iemand zegt dat hij Heineken niet kent, kun je er van uitgaan dat de televisie die diegene thuis heeft staan al zo’n 20 jaar niet staat ingestoken. Maar naast de advertenties is Heineken ook zo populair omdat het zo ontzettend lekker is. Een heerlijk fris biertje op een warme middag, of met carnaval. Heineken smaakt goed, en dat denken er meer!
Goede alternatieven voor Heineken zijn onder andere Amstel, Jupiler en Bavaria

Advies nodig?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Heineken artikelen op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Heineken.

Geen producten gevonden

Deze categorie bevat nog geen producten.