0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Hoomark

Topkwaliteit inpakpapier en decoratiepapier van Hoomark koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle producten van Hoomark zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl en worden een werkdag na aankoop geleverd op een adres naar keuze. Als je op zoek bent naar stevig en mooi inpakpapier, zonder dat je dat de hoofdprijs kost, dan maak je inpakpapier van Hoomark een geweldige keuze.

Oplossingen

Bij verjaardagen en feestdagen horen geschenken.  Je geeft elk geschenk een flinke meerwaarde door het fraai te verpakken. Want wat is nou een pakje zonder inpakpapier? Dan is het maar zo kaal, zo somber. Gelukkig hebben wij van KantoorArtikelen.nl een heel assortiment aan inpakpapier van Hoomark beschikbaar. Dit zijn rollen inpakpapier met de mooiste kleuren en patronen. En van topkwaliteit natuurlijk.

Natuurlijk kun je dit inpakpapier ook heel goed gebruiken buiten het feestseizoen om! Wie weet gaat een collega met pensioen, en wil je hem toch heel graag een cadeautje geven. Misschien bestaat het bedrijf ondertussen 50 jaar, een jubileum! Of wellicht is het wel degelijk kerst, en wil je om het bedrijf wat te versieren wat cadeautjes onder de kerstboom leggen, ter decoratie. Het kan dus nooit kwaad om een aantal rollen inpakpapier achter de hand te houden.

De artikelen van Hoomark kun je hier vinden.

Heeft u vragen? Opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met inpakpapier en andere papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Hoomark producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Hoomark.

Alle producten

1 resultaten