0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Pringles

Topkwaliteit chips in de smaken paprika en naturel van Pringles koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Bijna alle Pringles artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je heerlijke tussendoortjes zoekt en toe bent aan iets hartigs, dan maak je met chips en snacks van Pringles de juiste keuze.

Geschiedenis

Pringles werden aanvankelijk lokaal verkocht in de Verenigde Staten in 1967, maar de verkoop begon nationaal in 1975. Sinds 1991 worden Pringles internationaal verkocht. Het idee achter Pringles werd uitgewerkt als antwoord van eigenaar P&G op de klachten van hun klanten; zij klaagden over verkruimelde, vettige en oude chips. Fredric Baur kreeg de taak om hier iets op te verzinnen, en door aardappels te pureren en in een bepaalde vorm te frituren werd het eerste concept van Pringles gefabriceerd. In 2012 werd Pringles overgekocht van P&G aan Kellogg’s.

Oplossingen

Wist je dat Pringles in iedere fabriek supercomputers heeft staan om te garanderen dat iedere chip een perfecte vorm heeft zodat het verpakken goed verloopt?
Het is een van die dingen Pringles doet om ervoor te zorgen dat de kwaliteit zo hoog mogelijk ligt. Daarnaast zorgt Pringles er ook voor dat zijn producten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Daardoor wordt iedere bus Pringles perfect geleverd, met een heerlijke smaak en een krachtige bite bij ieder chipje. En bij KantoorArtikelen.nl kun je kiezen uit twee smaken, Zout of Paprika. Ze smaken allebei heerlijk, dus dat wordt twijfelen!

Wij adviseren je graag bij je aankoop:

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Pingles product op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Pringles.

Alle producten

4 resultaten