0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Rotring

Rotring is een Duitse onderneming, opgericht in 1928. In 1928 werd de eerste tekenpen uitgevonden, de 'Tintenkuli'. In 1931 volgt het eerste patent op een Rotring pen. Rotring is uitgegroeid tot marktleider als fabrikant van technische tekenmaterialen. Potloden, potloodstiftenpassers en tekenplaten van Rotring koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Bij KantoorArtikelen.nl kun je alle Rotring producten verkrijgen, online staan alleen de producten die we regelmatig verkopen.

Advies bij je keuze van Rotring producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van passers, tekenplatenpotloden en potloodstiften van Rotring. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met potloden, potloodstiftenpassers en tekenplaten van Rotring. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Rotring producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Rotring.

Alle producten

3 resultaten