0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Parker

Balpennenfijnschrijvers, gelpennen, rollerballsluxe pennenvullingen van Parker koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Parker artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Parker koopt, dan maak je de juiste keuze. KantoorArtikelen.nl kan alle Parker producten leveren, maar heeft vooral de veel verkochte Parker producten online voor je klaar staan, daar we deze direct uit voorraad aan je kunnen leveren. Andere Parker producten kunnen we op aanvraag aanbieden, mail ons je vraag gerust naar info@kantoorartikelen.nl.

Historie van Parker

Parker is een prachtig merk. Ze maken al heel lang hele mooie schrijfwaren en hele goede schrijfwaren en zijn een standaard voor onze branche. Wist je dat George Parker al in 1863 pennen aan zijn studiegenoten verkocht ? In die tijd waren lekkende pennen en de slecht drogende inkt grote problemen. Hij was vastberaden deze op te lossen en in 1888 richt hij de Parker Pen Company op. Rond 1894 heeft hij de problemen met lekkage grotendeels onder controle met revolutionaire inktreservoirs. Zijn zoon volgt hem op en wat later in 1954 wordt de inmiddels ontzettend veel verkochte Parker Jotter op de markt gebracht.

Advies bij je keuze van Parker producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van fijnschrijvers, gelpennen en rollerballsbalpennenluxe pennenvullingen van Parker. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met luxe pennenvullingenbalpennenfijnschrijvers, gelpennen en rollerballs van Parker. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Parker producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Parker.

Alle producten

126 resultaten