Zakelijke printer leasen voor op kantoor

Transparant, geen onverwachte meerkosten, eigen technische dienst en jouw volledige zorg uit handen.

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden ⟶

Zakelijke printer leasen


Waarom kiezen voor zakelijk printer leasen?

Met het leasen van printers behoud je jouw liquide middelen voor zaken die écht belangrijk zijn. Je hoeft dus niet meteen een grote investering te doen maar kan periodiek een klein bedrag betalen. Wat zijn nu jouw printkosten per pagina? Bij ons ontvang je een betrouwbaar en transparant contract en hoeft je niet bang te zijn voor onverwachte meerkosten. Het leasen van printers is geschikt voor zowel kleine, middel kleine als grote bedrijven. Zo kun je met het leasen van printers zelfs als klein bedrijf jouw concurrenten bijhouden met de laatste technologieën. Wij zorgen er namelijk voor dat je een nieuw model printer krijgt die altijd up-to-date is. Jouw printer wordt onderhouden door onze eigen professionele technische dienst. Voor reparaties en onderhoud staan we binnen no-time bij jou op de stoep. Wij nemen de volledige zorg van jouw printer uit handen. Zo lig je nooit wakker over de kwaliteit, veiligheid en het functioneren van jouw printer.

Onze belofte

Onze primaire missie bij KantoorArtikelen.nl is, jou en je organisatie op de beste manier ontzorgen. 

Onze printer lease is hier een perfect voorbeeld van. We begrijpen dat jij geen enkel moment wakker wilt liggen over de kwaliteit, de veiligheid en het functioneren van jouw printer. Daarom nemen wij die zorg volledig uit handen, daar kun jij van op aan. Dat geeft rust en jij kunt je 100% concentreren op jouw business.

Onze Kyocera printers staan garant als de beste, schoonste, veiligste en slimste printers ter wereld. Deze moderne printers vormen een spil in jouw digitale kantooromgeving. En dat betekent dat ze goed, slim, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Uitval is geen optie, wij begrijpen dat.

Onderhoud & Service inbegrepen

De printers die wij leveren, staan 24 uur onder toezicht bij ons. Wij houden continue de vinger aan de pols en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos werkt. Onderhoud & service zijn standaard inbegrepen, inclusief het vervangen van verbruiksmaterialen.

Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan rukt onze eigen technische dienst meteen uit en zorgt ervoor dat het probleem binnen de kortst mogelijke tijd wordt opgelost. In het allerergste geval zorgen we meteen voor een vervangende machine. Want, zoals gezegd, uitval is geen optie in jouw moderne digitale kantooromgeving.

We zijn één van de weinige aanbieders van printers met een eigen technische dienst. Onderhoud en service van je printers zijn bij ons dan ook in goede en vakbekwame handen. Onze eigen technische dienst is gestationeerd in Tegelen/Venlo en in Hoensbroek, daarmee dekt ons eigen team van professionals Zuid-Nederland, Vlaanderen en Noordrijn-Westfalen volledig af. In samenwerking met onze partners kunnen wij echter onderhoud en service voor de gehele Benelux verzorgen. Bij problemen staat een van onze techneuten binnen no-time bij jou voor de deur, dit is een van de grote voordelen van een regionale businesspartner als KantoorArtikelen.nl.

Afspraken & Contract

Wanneer je een printer leaset bij KantoorArtikelen.nl ontvang je van ons een transparant contract met alle kosten.

Je hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte meerkosten. Je betaalt uitsluitend de afdruk die je maakt en de kleur die je gebruikt, niet meer en niet minder. Kyocera is de eerste en enige fabrikant die kleurenafdrukken variabel belast naar rato van tonerverbruik. De kleurentellers in de printers registreren het werkelijke kleurgebruik per afdruk, waardoor jij tot wel 75% kunt besparen op jouw printkosten per pagina. Dit is de ideale en meest efficiënte manier om het meeste uit jouw printer te halen. In de prijs zitten alle kosten als onderhoud en toners meegenomen. We zijn erg flexibel wanneer het gaat om facturering, raadpleeg onze lease professionals voor een vrijblijvend advies over het tarief en de facturering.

Veelgestelde vragen

We hebben een breed aanbod aan Kyocera printers beschikbaar om te leasen. Neem contact op met onze professionals voor informatie over het volledige aanbod.
1. Geen hoge investeringen: een laag maandelijks bedrag | 2. Transparant contract: geen onverwachte meerkosten. | 3. Nieuw model printer met de laatste technologieën. | 4. Snel en professioneel onderhoud van onze eigen technische dienst.
Om de juiste printer te vinden voor jouw werkplek kun je gebruik maken van onze keuzehulp. Ook kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.
Om de juiste toner te vinden kun je gebruik maken van onze cartridge selector. Vul jouw printer merk en model in en onze tonerselector geeft je alle beschikbare toners.
Door onze jarenlange ervaring en onafhankelijkheid kun je bij ons terecht voor vrijwel elk merk printer, scanner of multifunctional printer. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Interesse? Neem contact met ons op!

Contactformulier
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog