0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Honeywell

Topkwaliteit luchtbevochtigers en ventilatoren van Honeywell koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Honeywell artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je een betaalbare manier zoekt om het in je werkplek heerlijk koel en fris te houden, dan maak je met producten van Honeywell de juiste keuze.

Historie

Toen Albert Butz in 1886 zijn bedrijf oprichtte had hij pas de thermostaat uitgevonden en gepatenteerd. Toen zijn bedrijf in 1893 op werd gekocht werd hij vervangen door W.R. Sweatt. Het bedrijf werd hernoemd tot  Minneapolis Heat Regulator Company.
In 1905 kwam een jonge ingenieur genaamd Mark C. Honeywell  op het idee om huizen te verwarmen door middel van een centrale verwarming, gebaseerd op een systeem met verwarmd water. In 1906 richtte hij zijn bedrijf op, genaamd Honeywell Heating Specialties Company.
Minneapolis HRC en Honeywell  waren concurrenten van elkaar en belemmerden elkaars groei middels patenten en patentaanvragen.  In 1927 werd besloten tot een fusie. Het nieuwe bedrijf, genaamd Minneapolis-Honeywell Regulator Co. groeide al snel.

Oplossingen

De Honeywell artikelen die je bij KantoorArtikelen.nl kunt bestellen zijn helpen je om een prettiger klimaat in huis of op kantoor te creëren. Honeywell klimaatregeling, zoals luchtbevochtigers en ventilatoren die goede en goedkope oplossingen zijn voor een te warm kantoor in de zomer. Zo zijn er de redelijk standaard ventilatoren in verschillende formaten, maar ook een erg mooie torenventilator met afstandsbediening. Daarnaast verkoopt KantoorArtikelen.nl ook de zeer effectieve en efficiënte luchtbevochtigers die tot 24 uur achter elkaar werken op 1 vulling.

Advies nodig bij je aanschaf van Honeywell producten?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Honeywell producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Honeywell.

Alle producten

9 resultaten