Printer onderhoud & reparatie

Reparaties en onderhoud aan printers, kopieermachines, scanners en faxen door onze eigen technische dienst.

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden ⟶

Printer onderhoud & reparatie


Al 20 jaar dé printerspecialist

KantoorArtikelen.nl is al meer dan 20 jaar expert op het gebied van printeronderhoud-en reparatie. Met onze professionele service zorgen wij ervoor dat je de maximale waarde haalt uit jouw printapparatuur. Onze eigen technische dienst staat dag en nacht klaar om binnen no-time bij jou op de stoep te staan. We zorgen ervoor dat storingen snel worden opgelost en indien nodig een vervangende printer klaar staat om de productiviteit binnen het bedrijf hoog te houden. Onze eigen technische dienst is gestationeerd in Tegelen/Venlo en in Hoensbroek, daarmee dekt ons eigen team van professionals Zuid-Nederland, Vlaanderen en Noordrijn-Westfalen volledig af. In samenwerking met onze partners kunnen wij echter onderhoud en service voor de gehele Benelux verzorgen.
Eigen technische dienst

Onze eigen technische dienst met brede dekking staat binnen no-time bij storingen op de stoep.

Professioneel & ervaren

Professionele medewerkers met meer dan 20 jaar ervaring in het onderhouden van printers.

Vrijwel elk merk

Je kunt voor vrijwel elk merk bij ons terecht, denk hierbij aan Kyocera, HP, Ricoh, Canon en Lexmark.

Onderdelen uit voorraad leverbaar

Gebruikelijke onderdelen zijn standaard uit voorraad leverbaar.

Veelgestelde vragen

We hebben een breed aanbod aan Kyocera printers beschikbaar om te leasen. Neem contact op met onze professionals voor informatie over het volledige aanbod.
1. Geen hoge investeringen: een laag maandelijks bedrag | 2. Transparant contract: geen onverwachte meerkosten. | 3. Nieuw model printer met de laatste technologieën. | 4. Snel en professioneel onderhoud van onze eigen technische dienst.
Om de juiste printer te vinden voor jouw werkplek kun je gebruik maken van onze keuzehulp. Ook kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.
Om de juiste toner te vinden kun je gebruik maken van onze cartridge selector. Vul jouw printer merk en model in en onze tonerselector geeft je alle beschikbare toners.
Door onze jarenlange ervaring en onafhankelijkheid kun je bij ons terecht voor vrijwel elk merk printer, scanner of multifunctional printer. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Interesse? Neem contact met ons op!

Contactformulier
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog