0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

tesa®

Afplaktapeplakband voor klussen en 2-zijdigverpakkingstapeplakbanddispensersmilieuvriendelijke plakbandkabelbeheer en kabelgotensignalering en afbakening en overige keuken accessoires van Tesa® koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Tesa® artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Tesa® koopt, dan maak je de juiste keuze.

Historie

Aan het einde van de 19e eeuw wilde de farmacoloog Doctor Oscar Troplowitz, nadat hij het labaratorium van zijn collega Beiersdorf had overgenomen een nieuwe kleefpleister op de markt brengen. Deze kleefpleister zou en goed op zijn plek moeten blijven zitten en huidvriendelijk moeten zijn. De Tesafilm die ontstond was een fout in de produktie voor deze kleefpleister. Daar het produkt niet voldeed als pleister, werd het in Duitsland op de markt gebracht onder de naam Citoplast voor het herstellen van beschadigde fietsbanden.

De naam Tesa is bedacht door de secretaresse en latere office manager van Doctor Troplowitz Elsa Tesmer, door 2 letters uit haar namen samen te voegen ergens tussen 1903 en 1908. Alle Tesa produkten, plakband, afplaktape, haakjes, dubelzijdige tape, verpakkingsplakband, enzovoorts staan online te koop in de webwinkel van KantoorArtikelen.nl.

Advies bij je keuze van Tesa® producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van plakband voor klussen en 2-zijdig, afplaktape, signalering en afbakening, overige keuken accessoires, milieuvriendelijke plakband, verpakkingstape, plakbanddispensers, kabelbeheer en kabelgoten van Tesa®. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met producten van Tesa®. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Tesa® producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van tesa®.

Alle producten

84 resultaten