KantoorArtikelen.nl Blog: het Kantoorjournaal

Ons KantoorJournaal gaat over leuker, slimmer en gezond(er) werken; iedere dag fluitend aan de slag, hoe krijg je dat voor elkaar?
Daarom bloggen wij over alles wat ertoe bijdraagt dat jij gelukkig bent met, op en in je werk.
En we delen met veel plezier ons gedachtengoed, onze ervaringen én onze vakkennis met met jou.
Verheug je op veel waardevolle blogs, boordevol praktische en handige tips en laat je inspireren!

Kantoorartikelen blog

In deze categorie kom je alles te weten over kantoorbenodigdheden zoals hangmappen, perforators, nietjes, maar ook over printen, printers, toners én over papier.

Een greep uit de vragen die wij hier beantwoorden: welke printer past bij jouw printbehoefte? Hoe kun je eenvoudig inkt en dus kosten besparen? Wat moet je weten om de levensduur van je printer te verlengen? Welk papier is beter: A-label of whitelabel? Hoe kies ik duurzaam papier?

Ergonomie en meubilair blog

Hier vind je al onze blogs over ergonomisch werken met veel praktische tips om gezondheidsklachten te voorkomen. Want dat is het risico als je het thema ergonomie links laat liggen.

Je vindt hier daarom niet alleen artikelen over de juiste werkhouding en hoe je typische kwalen als RSI en rug- en nekpijn kunt voorkomen, maar ook over het optimale gebruik van je kantoormeubilair en de beste ergonomische hulpmiddelen.

En natuurlijk volgen we de trends en ontwikkelingen op het gebied van ergonomie, meubilair en de leefbare werkplek op de voet.

Gezondheid en voeding blog

Ontdek in onze lifestyle-blogs alles over gezond werken. En dat in de meest brede zin van het woord.

De onderwerpen variëren van gezond eten & drinken tot tips om meer te bewegen op kantoor.

Maar verheug je ook op inspirerende artikelen over thema’s als de vrijdagmiddagborrel en volop andere ideeën om de creativiteit en productiviteit op kantoor een boost te geven.

En wat dacht je van het onderwerp ‘stress’? Ook daarover vind je talloze blogs met veel tips en wetenswaardigheden in deze categorie.

Slimmer werken blog

Alles wat je wilt weten om slimmer en efficiënter te werken.

Dat betekent: heel veel tips en weetjes over de meest uiteenlopende onderwerpen die een positieve bijdrage leveren aan je productiviteit en doelmatigheid op en rond jouw werkplek. Tips die tijdwinst opleveren, kosten besparen en die je helpen om beter en sneller beslissingen te kunnen nemen. 

Nieuwsberichten

Nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes uit onze keuken? Kom dan eens kijken waar wij ons mee bezig houden. 

Hier vind je alles rondom KantoorArtikelen.nl en onze zusterbedrijven.

 

Kantoorartikelen.NL Blog: Het Kantoorjournaal

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×