0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Lumocolor

Lumocolor is een merknaam van de Duitse fabrikant Staedtler - een succesverhaal over productkwaliteit MADE IN GERMANY. 

Lumocolor - al meer dan 60 jaar uitstekende productkwaliteit: Lumocolor, de perfecte all-rounder, wordt verkocht in meer dan 150 landen over heel de wereld, heeft een marktaandeel van 70% in Duitsland, is marktleider in Europa en 's werelds nummer 1 in OHP (overhead projector) stiften. De unieke productvoordelen van de universele stiften garanderen uitstekende schrijf- en markeerresultaten, ongeacht de toepassing en op welk oppervlak ook.

DRY SAFE - inkttechnologie voor de vergeetachtige! Je kent vast het probleem! Een voordeel zowel voor jou als voor het milieu.

STAEDTLER Lumocolor

Je schrijft of tekent iets en vergeet dan om het dopje terug op de stift te plaatsen. Wanneer je het enkele uren later of misschien zelfs pas de volgende dag opmerkt, zijn de meeste schrijfinstrumenten tegen die tijd al niets meer waard en kunnen enkel nog in de vuilbak gegooid worden." Wanneer je STAEDTLER viltstiften, markers of fineliners met het DRY SAFE logo gebruikt, gebeurt dit niet. Dankzij de vernieuwende inkttechnologie droogt de inkt snel op schrijfoppervlakken, maar droogt hij niet direct uit wanneer het dopje er niet terug op geplaatst wordt - zelfs niet gedurende enkele dagen aan een stuk. Dit verlengt aanzienlijk de levensduur en betekent dat de pennen niet zo vaak moeten vervangen worden.

Fijnschrijvers, gelpennen, rollerballspermanent markers en stiften van Lumocolor koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Lumocolor artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Lumocolor koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Lumocolor producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van permanent markers en stiftenfijnschrijvers, gelpennen en rollerballs van Lumocolor. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met fijnschrijvers, gelpennen en rollerballspermanent markers en stiften van Lumocolor. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Lumocolor producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Lumocolor.

Alle producten

52 resultaten