Meer informatie


Meestal worden tijdschriftencassettes gebruikt voor het bewaren van papieren documenten, zoals inderdaad tijdschriften, maar ook alle andere denkbare publicaties: een of meer catalogi, folders en brochures, ingebonden dossiers, presentaties of offertes, maar sommige mensen gebruiken tijdschriftcassettes ook voor het opbergen van DVD’s of zelfs CD’s.

Waar je jouw tijdschriftcassettes ook voor gebruikt, het zijn handige accessoires om bepaalde papieren documenten een mooie archiefplek te geven. Veel tijdschriftcassettes zijn uitgerust met een labelhouder; hier kun je zelf op schrijven of printen wat er in de betreffende cassette terug te vinden is. Ook handig: diverse uitvoeringen zijn voorzien van een duimgat. Dat is vooral praktisch als je de spullen in de cassettes regelmatig nodig hebt; met je duim trek je gemakkelijk de juiste box uit de kast.

Qua ontwerp is er veel te kiezen: van modern trendy tot de kartonnen variant. Er zit altijd wel een tijdschriftcassette bij die past bij jouw doel en voorkeur.

#Tip Is duurzaamheid voor jou een belangrijk thema? Dan is het goed om te weten dat de tijdschriftcassettes van bijna alle merken die je bij ons kunt kopen 100% recyclebaar zijn!