Meer informatie

balpennen, fijnschrijvers en rollerballs tot luxe pennen, markers, potloden en whiteboardstiften. En natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor alle soorten vullingen voor je potloden en pennen. Al onze schrijfwaren kunnen wij snel uit voorraad leveren; vandaag voor 16 uur besteld, morgen in huis.

Met wat voor pen schrijf jij het liefste? Iedereen heeft wel een voorkeur voor een bepaald soort pen of potlood. Terwijl de een zweert bij een good old Bic (overigens de meest gekauwde pen ter wereld!), doet de ander een moord voor een rollerball, een gelpen of een mooie vulpen. Dat is een kwestie van gevoel; iedere pen ligt nou eenmaal anders in de hand. Dat heeft onder meer te maken met het gewicht en het materiaal. Belangrijk is dat je niet te hard hoeft te drukken als je schrijft. Een vulpen en een rollerball hebben bijvoorbeeld minder schrijfdruk nodig dan een balpen.
Zorg altijd voor een voorraadje schrijfwaren waar jij het allerliefste mee schrijft, dan grijp je in ieder geval nooit mis.

Aan de andere kant zijn duurzame schrijfwaren juist erg populair. Dat wil niet zeggen dat schrijfspullen met een duurzaam keurmerk saai zijn, integendeel. Ook hier heb je de keuze uit trendy pennen tot schrijfwaren met een rustig of natuurlijk ogend karakter.

BIC Cristal Stylus: balpen en stylus in één. Waarschijnlijk is dit de allergoedkoopste stylus ter wereld. In dit filmpje zie je hoe superhandig en makkelijk je met de Cristal Stylus werkt en hoe je hem in één simpele handbeweging omtovert van pen tot stylus en omgekeerd. 

Maak gebruik van onze vakkennis! T +31 (0) 45 - 52 29 311, E info@kantoorartikelen.nl