Stempels


Alle producten van ons assortiment "Stempels".

Meer informatie

stempels, zodat je een goede keuze kunt maken.

Handstempels

stempelkussen of inktkussen. Deze stempels kun je gebruiken om de toegang te controleren. Deze stempels zijn vaak voorradig en snel bij jou geleverd. 

Automatische stempels


Je vindt bij ons automatische stempels in allerlei kant-en-klare varianten met teksten zoals kopie, ontvangen, betaald etc. etc. etc. (al dan niet in combinatie met een zelf in te stellen datum).
Er zijn ook automatische stempels waarbij je je eigen tekst kunt samenstellen. Je bestelt dan een blanco stempelautomaat en krijgt er een waardebon bij om gratis je eigen tekstplaatje te laten maken. Na ontvangst van de stempel en de waardebon kun je de gewenste tekst voor jouw stempel online invullen. Het zelfklevende tekstplaatje wordt meteen daarna per post naar je toegestuurd. Bij sommige automatische stempels bestaat ook de mogelijkheid om een logo op het tekstplaatje te laten drukken; dit staat er dan expliciet bij vermeld.
Wil je het helemaal gemakkelijk maken, dan stuur je ons jouw tekst en/of logo per mail toe en dan maken wij het voor je in orde!

Numeroteurs