0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

SPA

Spa is een licht mineraalhoudend, erg lekker Belgisch bronwater. Dit wordt geproduceerd door Spa Monopole al sinds de 16e eeuw en het is een merknaam van Spadel. Spa wordt gewonnen in de omgeving van de bekende badplaats Spa in de Belgische Ardennen. Als het regenwater zakt in de bodem van de hoge Venen sluit de veengrond de zuurstof en bacteriën af. Aansluitend gaat het water langs een zand en grindlaag. Zo wordt het water op natuurlijke wijze gefilterd.

De reis van het water gaat verder via een ondoordringbare rotslaag en dan bevat het water nauwelijks nog mineralen. Het water is niet alleen prima geschikt om te drinken, maar ook uitermate geschikt als badwater voor de thermen in de stad Spa. Voldoende water drinken is erg belangrijk voor iedereen. Zie ons filmpje over het belang van water drinken op het YouTube kanaal van KantoorArtikelen.nl. Daarom kun je Spa online bestellen bij KantoorArtikelen.nl !  

Advies bij je keuze van Spa producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van wijn en bierbronwater van Spa. Dat advies is gratis en vrijblijvend.

Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met bronwaterwijn en bier van Spa. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Spa producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van SPA.

Alle producten

14 resultaten