0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

SALVUS

Brandkasten en kluizen van Salvus koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Deze brandkasten en kluizen bewaren belangrijke documenten en bezittingen tegen indringers en andere gevaren. Al je spullen blijven veilig op zijn plaats, voor een lange tijd. De producten van Salvus zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en bestand tegen de meest extreme externe invloeden. Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van brandkasten en kluizen van Salvus. Dat advies is gratis en vrijblijvend.

Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met brandkasten en kluizen van Salvus. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Salvus producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van SALVUS.

Alle producten

11 resultaten