0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Panasonic

Panasonic is een Japanse electronica fabrikant, opgericht in maart 1918  Konosuke Matsushita. De allereerste producten van het bedrijf waren lampen (net als bij ons Philips), die verkocht werden onder de handelsnaam National. Sindsdien is het bedrijf Japans grootste en 's werelds grootste elektronicaproducent geworden met een omzet van boven de 80 miljard dollar. KantoorArtikelen.nl heeft een aantal artikelen van Panasonic in haar online assortiment opgenomen. Dit zijn artikelen die we in de kantoortuin tegen komen, zoals originele merktonersdonorrollen voor faxmachinestransferkits, drums en fusers. Vrijwel alle Panasonic artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Panasonic koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Panasonic producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van donorrollen voor faxmachinesoriginele merktonerstransferkits, drums en fusers van Panasonic. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met transferkits, drums, fusersoriginele merktoners en donorrollen voor faxmachines van Panasonic. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Panasonic producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Panasonic.

Alle producten

11 resultaten