0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

MELITTA

De eerste 'oerfilter' is uitgevonden en gepattendeerd door mevouw Melitta Bentz uit Dresden in ons buurland Duitsland. Haar beginkapitaal was 73 pfenning en zij schrijft op 15 december 1908 haar bedrijf in. Inmiddels heeft het bedrijf een rijke historie in de koffiewereld en zijn ze het geheim achter lekkere koffie, stellen ze zelf. Daar koffie een van de belangrijkste artikelen op kantoor is, kunnen de koffiefilters van Melitta zeker niet ontbreken in het brede online assortiment van KantoorArtikelen.nl! Als je een product van Melitta koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Melitta producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van koffiefilters van Melitta. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met koffiefilters van Melitta. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Melitta producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van MELITTA.

Alle producten

1 resultaten